Breinwijs tekenen en Objectief waarnemen – Vleuten

Driedaagse training voor bedrijven en overheid

Purple Monkey heeft samen met tekendocent Jacco van Dam de driedaagse training ‘Objectief waarnemen en Breinwijs tekenen’ ontwikkeld, op basis van de methode ‘Drawing on the right side of the Brain’ van Betty Edwards. De training is bedoeld voor iedereen die in de werksituatie of privé merkt dat kwaliteiten als intuïtie, inzicht en creativiteit, een steeds belangrijker plaats innemen. Tijdens de training leer je op een zuivere manier waar te nemen en te tekenen wat je daadwerkelijk ziet. Je zult verbaasd zijn over je eigen kunnen en al op de eerste dag van de training kijken veel deelnemers met ongeloof naar hun eigen tekening: ‘heb ik dat getekend?’. Mediteren en mindfulness raken steeds meer geaccepteerd. Tekenen hoort in dezelfde hoek thuis. Het geeft rust, maakt het hoofd leeg en ontspant de geest.

Nauwkeurig waarnemen en tekenen zijn op zich al competenties die de moeite waard zijn om te ontwikkelen. Daarnaast maken we een vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Nagenoeg alle deelnemers zijn werkzaam in het bedrijfsleven of bij de overheid. Tekenen is geen Haarlemmerolie, maar tijdens het tekenen kun je wel zaken ervaren die goed te vertalen zijn naar de werkzaamheden van alledag. Purple Monkey gebruikt het tekenen daarom als kapstok en helpt bij deze vertaling.

Trainingsdata

Kijk voor meer informatie en geplande trainingsdata op de website van Purple Monkey

Laatste nieuws

Diverse cursussen starten weer in januari 2024, Nog enkele plaatsen vrij !

Meer informatie?

Heb je nog vragen of vind je niet wat je zoekt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt dat ook doen door het informatieformulier in te vullen.