Breinwijs tekenen en Objectief waarnemen – Vleuten

Driedaagse training voor bedrijven en overheid

Purple Monkey heeft samen met tekendocent Jacco van Dam de driedaagse training ‘Objectief waarnemen en Breinwijs tekenen’ ontwikkeld, op basis van de methode ‘Drawing on the right side of the Brain’ van Betty Edwards. De training is bedoeld voor iedereen die in de werksituatie of privé merkt dat kwaliteiten als intuïtie, inzicht en creativiteit, een steeds belangrijker plaats innemen. Tijdens de training leer je op een zuivere manier waar te nemen en te tekenen wat je daadwerkelijk ziet. Je zult verbaasd zijn over je eigen kunnen en al op de eerste dag van de training kijken veel deelnemers met ongeloof naar hun eigen tekening: ‘heb ik dat getekend?’. Mediteren en mindfulness raken steeds meer geaccepteerd. Tekenen hoort in dezelfde hoek thuis. Het geeft rust, maakt het hoofd leeg en ontspant de geest.

Nauwkeurig waarnemen en tekenen zijn op zich al competenties die de moeite waard zijn om te ontwikkelen. Daarnaast maken we een vertaalslag naar de dagelijkse praktijk. Nagenoeg alle deelnemers zijn werkzaam in het bedrijfsleven of bij de overheid. Tekenen is geen Haarlemmerolie, maar tijdens het tekenen kun je wel zaken ervaren die goed te vertalen zijn naar de werkzaamheden van alledag. Purple Monkey gebruikt het tekenen daarom als kapstok en helpt bij deze vertaling.

Meer informatie en inschrijven

Trainingsdata

3, 4 en 5 november 2021
lokatie: Purple Monkey opleidingscentrum, Vleuten

15, 16 en 17 juni 2022
lokatie: Purple Monkey opleidingscentrum, Vleuten

Laatste nieuws

Nieuw! Online coaching!
Hoe geef je je tekening of schilderij meer uitstraling? In een Zoomsessie zie je live voor je hoe jouw werk aan kracht kan winnen!

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of vindt u niet wat u zoekt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. U kunt dat ook doen door het informatieformulier in te vullen.